Inside/out: Marjolijn Wolf

Marjolijn Wolf is sinds drie jaar stagemanager bij EKKO en studeert dit jaar af aan de HKU (Music Management).

“Zelfs als een band te laat en gestrest aankomt en er al mensen voor de deur staan te wachten, ga ik eerst rustig met ze bespreken hoe de avond er uit komt te zien. Het is mijn taak er voor te zorgen dat bandleden zich thuis voelen in EKKO, dat niets hen in de weg staat om de beste show neer te zetten die ze kunnen geven. Soms willen bandleden bijvoorbeeld hun verhaal even kwijt of hebben ze nog niet gegeten. Dan is het belangrijk dat ze mij weten te vinden.”

Marjolijn_3

In deze rubriek halen we het binnenste van EKKO naar buiten. Vrijwilligers vertellen hoe het is om achter de schermen te werken bij hun poppodium.

Geschreven door Namen-Uitgeverij-8
Foto door Jikke